Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto bez dodatku cukru i bez pieczenia? Tak to możliwe! Łatwe do wykonania, bardzo zdrowe i pyszne w dodatku! Czego chcieć więcej?
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2108
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421375
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2057
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2108
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421375
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2057
Składniki
Spód: Daktyle namoczyć w ciepłej wodzie na około 5 minut. Następnie je odcedzić i zblendować razem z płatkami migdałowymi, wiórkami kokosowymi i orzeszkami ziemnymi. Tortownicę wyłożyć papierem do pieczenia i powstałą kleistą masę przełożyć do formy.
Krem: Kaszę jaglaną ugotować w mleku roślinnym. Następnie ostudzić bez odcedzania. Dodać olej kokosowy, miód, esencję waniliową i sok z połowy cytryny i wszystko zblendować na gładki krem. Przełożyć na spód i udekorować ulubionymi owocami :) Życzę smacznego!
Życzę smacznego i zapraszam do zobaczenia krótkiego filmu, w którym pokazuję jak przygotować ciasto krok po kroku.