Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dwuskładnikowe lody wegańskie! Bez mleka, czy jajek i dodatkowego sprzętu. Są mocno kremowe i posiadają subtelny smak orzechów...
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3324
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 599
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3727
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 286
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 486
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3324
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 599
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3727
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 286
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 486
Składniki
Banany obrać ze skórki, pokroić na plasterki i zamrozić.
Orzechy ziemne namoczyć, a następnie zblendować do konsystencji masła orzechowego, pozostawiając drobinki orzechów (będą fajnie chrupać podczas jedzenia lodów).
Banana wyciągnąć z zamrażarki i po około 20 minutach zmiksować z masłem orzechowym.
Podawać od razu, bądź włożyć jeszcze na kilkanaście minut do zamrażarki.