Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto z roślinnych skladników
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1684
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1480
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1472
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1691
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1684
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1480
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1472
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1691
Składniki
Wszystkie składniki z wyjątkiem czekolady i orzechów zmiksować do uzyskania jednolitej i puszystej masy. Dodać rozdrobnione orzechy i czekoladę. Wszystko delikatnie wymieszać.
Ciasto przełożyć do formy wyłożonej papierem do pieczenia.
Piec w temperaturze 180 - 200 C przez około 30 minut.