Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto z roślinnych skladników
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 647
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8709
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3113
Polecam.
Odsłon: 1913
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 647
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8709
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3113
Polecam.
Odsłon: 1913
Składniki
Wszystkie składniki z wyjątkiem czekolady i orzechów zmiksować do uzyskania jednolitej i puszystej masy. Dodać rozdrobnione orzechy i czekoladę. Wszystko delikatnie wymieszać.
Ciasto przełożyć do formy wyłożonej papierem do pieczenia.
Piec w temperaturze 180 - 200 C przez około 30 minut.