Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto robi sie blyskawicznie. Jest puszyste i smaczne. Polecam:)
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 271
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 109
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4577
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 185
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 123
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 271
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 109
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4577
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 185
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 123
Składniki
Bialka odzielamy od zoltek, ubijamy z cukrem, dodajemy zoltka i dalej ubijamy. Nastepnie dodajemy olej, delikatnie mieszamy, dodajemy make wymieszana z soda spozywcza. Nastepnie dodajemy rodzynki, orzechy i jablka, calosc mieszamy. Mase wylewamy na tortownice i pieczemy w nagrzanym do 180 stopni piekarniku.
Cukier puder mieszamy z sokiem z cytryny, az do jego rozpuszczenia. Lukier powinien miec konsystencje ciagnaca. Rozprowadzamy go po ciescie wybrzuszeniem lyzki. Smacznego:) Przepraszam za brak polskich znakow:)