Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto robi sie blyskawicznie. Jest puszyste i smaczne. Polecam:)
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2534
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1911
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1666
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1598
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2534
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1911
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1666
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1598
Składniki
Bialka odzielamy od zoltek, ubijamy z cukrem, dodajemy zoltka i dalej ubijamy. Nastepnie dodajemy olej, delikatnie mieszamy, dodajemy make wymieszana z soda spozywcza. Nastepnie dodajemy rodzynki, orzechy i jablka, calosc mieszamy. Mase wylewamy na tortownice i pieczemy w nagrzanym do 180 stopni piekarniku.
Cukier puder mieszamy z sokiem z cytryny, az do jego rozpuszczenia. Lukier powinien miec konsystencje ciagnaca. Rozprowadzamy go po ciescie wybrzuszeniem lyzki. Smacznego:) Przepraszam za brak polskich znakow:)