Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto, które robi się szybko, ciasto jest bez masy w sam raz na ciepłe dni lata.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1506
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1250
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1352
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1086
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1506
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1250
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1352
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1086
Składniki
1. Margarynę miksujemy z cukrem powoli dodajemy jajka 2. Mąki mieszamy razem z proszkiem do pieczenia i stopniowo łączymy z masą jajeczną, miksujemy 3. Następnie ciasto dzielimy na 3 części, do jednej dodajemy kakao, do drugiej kawę rozpuszczalną, do trzeciej cappuccino
4. Nakładamy łyżką na przemian do formy typu kek sówka, utykając dowolnie wiśnie 5. Pieczemy w piekarniku 40 minut w 180°C
6. Babka gotowa 7. Smacznego