Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mina solenizantki-bezcenna:-) Jedyny w swoim rodzaju tak oryginalny prezent....nie zdążył nawet się roztopić:-)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4902
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13286
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5806
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7455
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4902
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13286
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5806
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7455
Składniki
Czekolady rozpuszczamy w kąpieli wodnej, dodajemy margarynę i kremówkę. Podgrzewamy do całkowitego połączenia się składników, studzimy. Ja swoją bombonierkę zaczęłąm "tworzyć" gdy krem był już mocno schłodzony, Krem podzieliłąm na 3 części. Do jednej użyłam gotowych foremek silikonowych. Czekolaki kwiatuszki, z nadzieniem krówkowym. Drugie , formowałam kuleczki obtaczając je w pokruszonych orzeszkach Trzecie w kokosie. Na noc do lodówki.