Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Wykwintna sałatka na ciepło z cukinią"
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 65
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 32
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 176
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 800
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 65
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 32
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 176
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 800
Składniki
Wszystkie warzywa i grzyby dokładnie umyj i pokrój na mniejsze kawałki.
Suszone pomidory odsącz z oleju i przekrój na pół.
Cukinię posól i odstaw na pół godziny, żeby puściła sok. Następnie wytrzyj ją papierowym ręcznikiem.
Ułóż warzywa na tacce, posyp oregano oraz bazylią i ugrilluj.
Oliwę wymieszaj z sokiem z cytryny. Dolej wodę, dodaj musztardę, paprykę w proszku, sól i pieprz.
Sos wymieszaj. Zalej nim grillowane warzywa. Podawaj na ciepło.Źródło: Super TV