Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Wykwintna sałatka na ciepło z cukinią"
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 55
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3612
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 130
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 860
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 55
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3612
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 130
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 860
Składniki
Wszystkie warzywa i grzyby dokładnie umyj i pokrój na mniejsze kawałki.
Suszone pomidory odsącz z oleju i przekrój na pół.
Cukinię posól i odstaw na pół godziny, żeby puściła sok. Następnie wytrzyj ją papierowym ręcznikiem.
Ułóż warzywa na tacce, posyp oregano oraz bazylią i ugrilluj.
Oliwę wymieszaj z sokiem z cytryny. Dolej wodę, dodaj musztardę, paprykę w proszku, sól i pieprz.
Sos wymieszaj. Zalej nim grillowane warzywa. Podawaj na ciepło.Źródło: Super TV