Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
najszybsza przekąska
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4850
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13174
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5780
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7396
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4850
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13174
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5780
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7396
Składniki
Rozwijamy gotowe ciasto francuskie.Kroimy na kwadraty, takie jakie chcemy.Kładziemy owoce lub inny farsz , np. pieczarki przesmażamy z cebulką , dodajemy drobno pokrojony boczek. Nakładamy na ciasto i sklejamy.Pieczemy 10-15 min.