Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste pączki twarogowe idealne na tłusty czwartek. Bez cukru, bez smażenia. Słodka przekąska pełna białka
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1605
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 601
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1605
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 601
Składniki
Mąkę, erytrytol i proszek do pieczenia przesiewamy przez sitko i mieszamy w misce. W oddzielnym naczyniu rozgniatamy twaróg z jajkiem i aromatem waniliowym.
Twaróg dodajemy do suchych składników i zagniatamy ciasto.
Wilgotnymi dłońmi formujemy pączki i układamy je na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy przez 20-25 minut w 180 stopniach bez termoobiegu.
Gotowe pączki polewamy czekoladą rozpuszczoną w kąpieli wodnej i dekorujemy wiórkami kokosowymi. Smacznego!