Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste pączki twarogowe idealne na tłusty czwartek. Bez cukru, bez smażenia. Słodka przekąska pełna białka
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 13433
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1348
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39616
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 13433
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1348
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39616
Składniki
Mąkę, erytrytol i proszek do pieczenia przesiewamy przez sitko i mieszamy w misce. W oddzielnym naczyniu rozgniatamy twaróg z jajkiem i aromatem waniliowym.
Twaróg dodajemy do suchych składników i zagniatamy ciasto.
Wilgotnymi dłońmi formujemy pączki i układamy je na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy przez 20-25 minut w 180 stopniach bez termoobiegu.
Gotowe pączki polewamy czekoladą rozpuszczoną w kąpieli wodnej i dekorujemy wiórkami kokosowymi. Smacznego!