Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste pączki twarogowe idealne na tłusty czwartek. Bez cukru, bez smażenia. Słodka przekąska pełna białka
W Wielkopolsce na Wigilię podajemy zupę rybną i barszcz czerwony postny z usz...
Odsłon: 852
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 6964
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 438
Pizza hawajska ma swoich zagorzałych pasjonatów, jak i przeciwników. Nic dziw...
Odsłon: 1610
Moja dzisiejsza propozycja to Świąteczny Makowiec na cieście krucho-drożdżowy...
Odsłon: 3285
W Wielkopolsce na Wigilię podajemy zupę rybną i barszcz czerwony postny z usz...
Odsłon: 852
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 6964
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 438
Pizza hawajska ma swoich zagorzałych pasjonatów, jak i przeciwników. Nic dziw...
Odsłon: 1610
Moja dzisiejsza propozycja to Świąteczny Makowiec na cieście krucho-drożdżowy...
Odsłon: 3285
Składniki
Mąkę, erytrytol i proszek do pieczenia przesiewamy przez sitko i mieszamy w misce. W oddzielnym naczyniu rozgniatamy twaróg z jajkiem i aromatem waniliowym.
Twaróg dodajemy do suchych składników i zagniatamy ciasto.
Wilgotnymi dłońmi formujemy pączki i układamy je na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy przez 20-25 minut w 180 stopniach bez termoobiegu.
Gotowe pączki polewamy czekoladą rozpuszczoną w kąpieli wodnej i dekorujemy wiórkami kokosowymi. Smacznego!