Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste pączki twarogowe idealne na tłusty czwartek. Bez cukru, bez smażenia. Słodka przekąska pełna białka
Dla milosników cukinii i szybkiej kuchni. Obiad w 15 minut, prosty, smaczny,...
Odsłon: 5447
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47920
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165767
Dla milosników cukinii i szybkiej kuchni. Obiad w 15 minut, prosty, smaczny,...
Odsłon: 5447
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47920
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165767
Składniki
Mąkę, erytrytol i proszek do pieczenia przesiewamy przez sitko i mieszamy w misce. W oddzielnym naczyniu rozgniatamy twaróg z jajkiem i aromatem waniliowym.
Twaróg dodajemy do suchych składników i zagniatamy ciasto.
Wilgotnymi dłońmi formujemy pączki i układamy je na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy przez 20-25 minut w 180 stopniach bez termoobiegu.
Gotowe pączki polewamy czekoladą rozpuszczoną w kąpieli wodnej i dekorujemy wiórkami kokosowymi. Smacznego!