Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1891
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2292
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 84
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 171
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1492
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1891
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2292
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 84
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 171
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1492
Składniki
Cukier utrzeć z żółtkami, następnie dodawać mąkę, śmietanę, olej proszek do pieczenie, białka, mieszając dokładnie dać ocet mieszając.
Rozdzielić na 2 części, do jednej dać kakaa, a do drugiej mąkę.
Lać na blachę wysmarowaną tłuszczem, najpierw łyżkę wzdłuż jasnego potem łyżkę ciemnego i tak na przemian.
Piec 45 minut w 170 stopniach w termoobiegu. Sprawdzić zapałką.
Smacznego!