Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7550
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2571
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7550
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2571
Składniki
Cukier utrzeć z żółtkami, następnie dodawać mąkę, śmietanę, olej proszek do pieczenie, białka, mieszając dokładnie dać ocet mieszając.
Rozdzielić na 2 części, do jednej dać kakaa, a do drugiej mąkę.
Lać na blachę wysmarowaną tłuszczem, najpierw łyżkę wzdłuż jasnego potem łyżkę ciemnego i tak na przemian.
Piec 45 minut w 170 stopniach w termoobiegu. Sprawdzić zapałką.
Smacznego!