Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 864
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 53
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2116
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4126
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 864
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 53
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2116
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4126
Składniki
Cukier utrzeć z żółtkami, następnie dodawać mąkę, śmietanę, olej proszek do pieczenie, białka, mieszając dokładnie dać ocet mieszając.
Rozdzielić na 2 części, do jednej dać kakaa, a do drugiej mąkę.
Lać na blachę wysmarowaną tłuszczem, najpierw łyżkę wzdłuż jasnego potem łyżkę ciemnego i tak na przemian.
Piec 45 minut w 170 stopniach w termoobiegu. Sprawdzić zapałką.
Smacznego!