Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne ciasto z budyniem i śmietaną z przepisów siostry Anastazji
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 32
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1564
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 32
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1564
Składniki
z podanych składników zarobić kruche ciasto ,wyłożyć dno i boki blaszki nakłuć widelcem . Na cieście rozsmarować powidła śliwkowe .
jabłka obrać przekroić na ósemki układać na cieście. Z mleka cukru i budyniów ugotować budyń i jeszcze ciepły wyłożyć na ciasto piec około godziny
Żelatynę rozpuścić w 4 łyżkach wody , śmietanę ubić dodać cukier puder 3-4 łyżki pod koniec ubijania dodać letnią żelatynę .Rozsmarować na upieczone zimne ciasto.Można polać polewą czekoladową