Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa z fasolki szparagowej"
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 27
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3510
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 114
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 839
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 27
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3510
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 114
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 839
Składniki
Włoszczyznę i ziemniaki dokładnie oczyść, obierz i opłucz pod bieżącą wodą. Następnie pokrój warzywa w drobniutką kostkę.
Z fasolki szparagowej odetnij twarde końce i usuń włókna. Pokrój ją na drobne kawałki. Wszystkie warzywa włóż do garnka i zalej wrzątkiem. Następnie gotuj aż do miękkości.
Gdy wywar z warzyw będzie gotowy, dodaj śmietanę. Posyp zupkę drobno posiekanym koperkiem.Źródło: Mam dziecko