Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 151
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 793
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 151
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 793
Składniki
Cebulę obierz , pokrój w piórka . Na patelnię wlej troszkę oliwy (1 łyżka) , włóż cebulę , posól , pocukrz , posyp słodką papryką . Podsmaż .
Podlej wodą ok 0,25 ml , przykryj pokrywką . Podduszaj aż cebulka będzie miękka . Zdejmij pokrywkę . Odparuj .