Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zastanawiacie się, co można wyczarować z kapusty pekińskiej? Mój ulubiony przepis to zasmażana kapusta z cebulką i koperkiem. Kilka minut roboty i pyszny dodatek do obiadu jest gotowy do jedzenia.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 140
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3815
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 254
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 249
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 140
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3815
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 254
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 249
Składniki
Cebulę obieramy, kroimy w kostkę i podsmażamy na maśle.
Kapustę pekińską drobno siekamy i dodajemy do zeszklonej cebuli. Na patelnię wlewamy pół szklanki wody. Kapustę pekińską podsmażamy na wolnym ogniu, aż zmięknie. Od czasu do czasu mieszamy i sprawdzamy, czy nie trzeba dolać więcej wody.
Do podsmażonej kapusty dodajemy sos sojowy, miód i przyprawy. Na koniec kapustę posypujemy siekanym koperkiem. Składniki mieszamy.
Kapustę pekińską serwujemy na ciepło tuż po przyrządzeniu.