Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podawanie czosnku na stół wigilijny to bardzo stara tradycja. Mówiono że zjedzenie ząbka czosnku z solą odganiało złe moce i zapowiadało lepszy Nowy Rok.
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2539
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 692
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 210
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 766
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2539
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 692
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 210
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 766
Składniki
Wykonanie: Ściąć górną część czosnku, pokropić olejem, posolić, ułożyć w naczyniu żaroodpornym., możemy posypać również dowolnymi ziołami. Następnie wstawić do piekarnika na około 45 minut, aż czosnek będzie złoty. Podawać na stół wigilijny.