Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon grillowy w pełni. Obok moich propozycji na mięsa, kiełbasy i szaszłyki i.t.p. dziś kilka propozycji dipów do potraw z grilla.
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 153
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 793
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 153
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 793
Składniki
DIP 1000 WYSP Mieszam ze sobą majonez (1 łyżka), ketchup (1 łyżka), musztardę sarepską (1 łyżeczka). Opcjonalnie dodaję suszone pomidory.
DIP MIODOWO-MUSZTARDOWY Mieszam ze sobą miód i musztardę sarepską w równych proporcjach.
SALSA OSTRA Papryczki chilli (ok. 6 szt.) i cebulę ( 1szt.) kroję w kostkę, dodaję koncentrat pomidorowy lub przecier (2-3 łyżeczki) i ketchup łagodny lub ziołowy (2-3 łyżeczki) – zapraszam do mojego przepisu Salsa ostra.