Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadadzą niepowtarzalnego smaku nie tylko sałatkom. W tym przepisie znajdziecie sposób na sos jogurtowo-czosnkowy, miodowo-musztardowy, winegret oraz sos balsamiczny. Zobaczcie jakie to proste!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2249
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1354
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 508
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3517
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1163
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2249
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1354
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 508
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3517
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1163
Składniki
Wszystkie składniki sosów wymieszać do otrzymania jednolitej konsystencji, przechowywać w lodówce.
Sos jogurtowo-czosnkowy idealny do mięs, ryb, dań z grilla Sos miodowo-musztardowy idealny do drobiu, dań z grilla Sos winegret idealny do sałatek na bazie sałaty (np.: grecka, z tuńczykiem, z burakami i serem) Sos balsamiczny idealny do melona z szynka parmeńską, sałatek z owocami (np.: z truskawkami i fetą) oraz sałatek na bazie rukoli.