Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadadzą niepowtarzalnego smaku nie tylko sałatkom. W tym przepisie znajdziecie sposób na sos jogurtowo-czosnkowy, miodowo-musztardowy, winegret oraz sos balsamiczny. Zobaczcie jakie to proste!
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1313
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36672
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3866
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 573
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 3008
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1313
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36672
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3866
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 573
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 3008
Składniki
Wszystkie składniki sosów wymieszać do otrzymania jednolitej konsystencji, przechowywać w lodówce.
Sos jogurtowo-czosnkowy idealny do mięs, ryb, dań z grilla Sos miodowo-musztardowy idealny do drobiu, dań z grilla Sos winegret idealny do sałatek na bazie sałaty (np.: grecka, z tuńczykiem, z burakami i serem) Sos balsamiczny idealny do melona z szynka parmeńską, sałatek z owocami (np.: z truskawkami i fetą) oraz sałatek na bazie rukoli.