Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadadzą niepowtarzalnego smaku nie tylko sałatkom. W tym przepisie znajdziecie sposób na sos jogurtowo-czosnkowy, miodowo-musztardowy, winegret oraz sos balsamiczny. Zobaczcie jakie to proste!
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 54
Łatwe i proste ciasto z makiem i kremem budyniowym. Każdy sobie poradzi z jeg...
Odsłon: 195
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 83
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 177
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 112
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 54
Łatwe i proste ciasto z makiem i kremem budyniowym. Każdy sobie poradzi z jeg...
Odsłon: 195
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 83
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 177
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 112
Składniki
Wszystkie składniki sosów wymieszać do otrzymania jednolitej konsystencji, przechowywać w lodówce.
Sos jogurtowo-czosnkowy idealny do mięs, ryb, dań z grilla Sos miodowo-musztardowy idealny do drobiu, dań z grilla Sos winegret idealny do sałatek na bazie sałaty (np.: grecka, z tuńczykiem, z burakami i serem) Sos balsamiczny idealny do melona z szynka parmeńską, sałatek z owocami (np.: z truskawkami i fetą) oraz sałatek na bazie rukoli.