Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadadzą niepowtarzalnego smaku nie tylko sałatkom. W tym przepisie znajdziecie sposób na sos jogurtowo-czosnkowy, miodowo-musztardowy, winegret oraz sos balsamiczny. Zobaczcie jakie to proste!
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 5063
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1676
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1203259
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 5063
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1676
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1203259
Składniki
Wszystkie składniki sosów wymieszać do otrzymania jednolitej konsystencji, przechowywać w lodówce.
Sos jogurtowo-czosnkowy idealny do mięs, ryb, dań z grilla Sos miodowo-musztardowy idealny do drobiu, dań z grilla Sos winegret idealny do sałatek na bazie sałaty (np.: grecka, z tuńczykiem, z burakami i serem) Sos balsamiczny idealny do melona z szynka parmeńską, sałatek z owocami (np.: z truskawkami i fetą) oraz sałatek na bazie rukoli.