Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadadzą niepowtarzalnego smaku nie tylko sałatkom. W tym przepisie znajdziecie sposób na sos jogurtowo-czosnkowy, miodowo-musztardowy, winegret oraz sos balsamiczny. Zobaczcie jakie to proste!
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 145
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 51
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 83
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 145
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 51
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 83
Składniki
Wszystkie składniki sosów wymieszać do otrzymania jednolitej konsystencji, przechowywać w lodówce.
Sos jogurtowo-czosnkowy idealny do mięs, ryb, dań z grilla Sos miodowo-musztardowy idealny do drobiu, dań z grilla Sos winegret idealny do sałatek na bazie sałaty (np.: grecka, z tuńczykiem, z burakami i serem) Sos balsamiczny idealny do melona z szynka parmeńską, sałatek z owocami (np.: z truskawkami i fetą) oraz sałatek na bazie rukoli.