Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
papier do pieczenia
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 854
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 510
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 854
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 510
Składniki
Plastry bakłażana polewa się obficie oliwą jak i pozostałe warzywa. Piecze się je do miękkości i lekkiego sczernienia. Z papryki obiera się skórkę, i blenduje się z pozostałymi warzywami. Całość doprawia się chili, sola i octem.
Smacznego :)