Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
papier do pieczenia
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7860
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1063
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13623
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7860
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1063
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13623
Składniki
Plastry bakłażana polewa się obficie oliwą jak i pozostałe warzywa. Piecze się je do miękkości i lekkiego sczernienia. Z papryki obiera się skórkę, i blenduje się z pozostałymi warzywami. Całość doprawia się chili, sola i octem.
Smacznego :)