Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
papier do pieczenia
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 3850
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154643
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1000
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 407
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 3850
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154643
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1000
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 407
Składniki
Plastry bakłażana polewa się obficie oliwą jak i pozostałe warzywa. Piecze się je do miękkości i lekkiego sczernienia. Z papryki obiera się skórkę, i blenduje się z pozostałymi warzywami. Całość doprawia się chili, sola i octem.
Smacznego :)