Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nietuzinkowe połączenie słodkich ziemniaków i ryżu z dodatkiem ziół pasuje do każdego rodzaju mies, ale ale są tak zaskakująco pyszne ze potrafią znikać z talerza w samotności.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 339
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4430
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1871
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3652
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31517
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 339
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4430
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1871
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3652
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31517
Składniki
Bataty obrać umyć I pokroić na mniejsze kawałki, następnie zalać ciepła wodą i gotować do miękkości dodając Sól pod koniec gotowania. Cukinię obrać, umyć I zetrzeć na tarce na grubych oczkach, a następnie zeszklić na patelni na gorącym tłuszczu. Bataty odcedzić dodać Masło I pognieść lub ubić tłuczkiem robiąc puree. Do pure dodać ugotowany ciepły ryż I cukinię, a następnie doprawić wszystkimi przyprawami według uznania i dokładnie wymieszać. Podawać do wszelkiego rodzaju mies formując półkule. Gotowe. SMACZNEGO!!!