Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowity II aromatyczny dodatek do pieczywa z kilku prostych składników.
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 154
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 377
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 154
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 377
Składniki
Mięso umyć,osuszyć izmielic w maszynce. Przełożyć do miski I dodać do smaku sol, pieprz i czosnek, wlać olej I dokładnie wymieszać. Grzybki wyjąć z zalewy drobno pokroić. Na 4 talerzykach wyłożyć listki salatyumiescic po środku porcje miesa, do zrobionego łyżką zagłębienia włożyć żółtko, a cały befsztyk otoczyć dodatkami, łyżką cebuli, łyżką ogórków, łyżką grzybków. Podawać z chrupiacą bagietką lub pieczywem mieszanym i masłem. SMACZNEGO!!!