Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowity II aromatyczny dodatek do pieczywa z kilku prostych składników.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7567
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2600
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7567
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2600
Składniki
Mięso umyć,osuszyć izmielic w maszynce. Przełożyć do miski I dodać do smaku sol, pieprz i czosnek, wlać olej I dokładnie wymieszać. Grzybki wyjąć z zalewy drobno pokroić. Na 4 talerzykach wyłożyć listki salatyumiescic po środku porcje miesa, do zrobionego łyżką zagłębienia włożyć żółtko, a cały befsztyk otoczyć dodatkami, łyżką cebuli, łyżką ogórków, łyżką grzybków. Podawać z chrupiacą bagietką lub pieczywem mieszanym i masłem. SMACZNEGO!!!