Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowity II aromatyczny dodatek do pieczywa z kilku prostych składników.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Mięso umyć,osuszyć izmielic w maszynce. Przełożyć do miski I dodać do smaku sol, pieprz i czosnek, wlać olej I dokładnie wymieszać. Grzybki wyjąć z zalewy drobno pokroić. Na 4 talerzykach wyłożyć listki salatyumiescic po środku porcje miesa, do zrobionego łyżką zagłębienia włożyć żółtko, a cały befsztyk otoczyć dodatkami, łyżką cebuli, łyżką ogórków, łyżką grzybków. Podawać z chrupiacą bagietką lub pieczywem mieszanym i masłem. SMACZNEGO!!!