Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapusta pekińska, zwłaszcza w sezonie zimowym, jest chętnie wykorzystywana w kuchni. Dziś mamy dla was przepis na błyskawiczną, zdrową surówkę, idealną do obiadu.
Masz ochotę na coś sycącego, aromatycznego i błyskawicznego w przygotowaniu?...
Odsłon: 10054
Idealne połączenie słodkiego i kwaśnego. Słodkie babeczki i kwaśny dżem z cza...
Odsłon: 159
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 5153
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1756
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1205109
Masz ochotę na coś sycącego, aromatycznego i błyskawicznego w przygotowaniu?...
Odsłon: 10054
Idealne połączenie słodkiego i kwaśnego. Słodkie babeczki i kwaśny dżem z cza...
Odsłon: 159
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 5153
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1756
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1205109
Składniki
Kapustę poszatkuj. Jabłko, może być ze skórką, oraz obraną marchewkę zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Czerwoną cebulę pokrój w drobną kostkę, a rzodkiewkę w ćwiartki. Dodaj posiekaną natkę pietruszki.
Wszystkie warzywa lekko posól, wymieszaj i odstaw na 5-10 minut. Po tym czasie dodaj jogurt grecki, wymieszaj i dopraw pieprzem oraz solą (w razie potrzeby). Przed podaniem do obiadu, dobrze jest schłodzić surówkę w lodówce.