Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młody bób oprócz tego, że jest smaczny jest źródłem cennych: potasu i witaminy A.
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2095
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 152
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2095
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 152
Składniki
Bób wyłuskałam i wrzuciłam na wrzątek. Bedzie dobry po około 15- 20 minutach w zależności jak dojrzałe były ziarna. bób po przekrojeniu nie powinien być białawy wewnątrz.
Najlepiej smakuje podany na ciepło, wyjęty z łupiny i posypany odrobiną soli. W sezonie wszyscy się nim zajadają. Smacznego :)