Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młody bób oprócz tego, że jest smaczny jest źródłem cennych: potasu i witaminy A.
Pyszna i prosta pasta jajeczna.w sam raz do razowego chleba :)
Odsłon: 83
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 181
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 198
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 424
Pyszna i prosta pasta jajeczna.w sam raz do razowego chleba :)
Odsłon: 83
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 181
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 198
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 424
Składniki
Bób wyłuskałam i wrzuciłam na wrzątek. Bedzie dobry po około 15- 20 minutach w zależności jak dojrzałe były ziarna. bób po przekrojeniu nie powinien być białawy wewnątrz.
Najlepiej smakuje podany na ciepło, wyjęty z łupiny i posypany odrobiną soli. W sezonie wszyscy się nim zajadają. Smacznego :)