Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młody bób oprócz tego, że jest smaczny jest źródłem cennych: potasu i witaminy A.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326124
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12000
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16604
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5350
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326124
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12000
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16604
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5350
Składniki
Bób wyłuskałam i wrzuciłam na wrzątek. Bedzie dobry po około 15- 20 minutach w zależności jak dojrzałe były ziarna. bób po przekrojeniu nie powinien być białawy wewnątrz.
Najlepiej smakuje podany na ciepło, wyjęty z łupiny i posypany odrobiną soli. W sezonie wszyscy się nim zajadają. Smacznego :)