Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast szpinaku ,takie połączenie to fantazja....Serdecznie Wam polecam:)
Masz ochotę na coś sycącego, aromatycznego i błyskawicznego w przygotowaniu?...
Odsłon: 1483
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 144
Masz ochotę na coś sycącego, aromatycznego i błyskawicznego w przygotowaniu?...
Odsłon: 1483
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 144
Składniki
Botwinkę umyć ,oczyścić i pokroić na mniejsze części. Na patelni rozgrzać masło ( ja używam) lub inny tłuszcz,wrzucić umytą botwinkę i dusić do miękkości ,to trwa chwila moment...dać do smaku szczyptę kwasku,soli i cukru,oraz zeszkloną cebulkę.Zrobić lekką zasmażkę na łyżce masła i mąki. Całość zasmażyć i podawać na zimno lub ciepło do obiadu,świetny dodatek :) Smacznego życzę!