Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast szpinaku ,takie połączenie to fantazja....Serdecznie Wam polecam:)
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 754
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 172
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31384
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 441
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 754
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 172
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31384
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 441
Składniki
Botwinkę umyć ,oczyścić i pokroić na mniejsze części. Na patelni rozgrzać masło ( ja używam) lub inny tłuszcz,wrzucić umytą botwinkę i dusić do miękkości ,to trwa chwila moment...dać do smaku szczyptę kwasku,soli i cukru,oraz zeszkloną cebulkę.Zrobić lekką zasmażkę na łyżce masła i mąki. Całość zasmażyć i podawać na zimno lub ciepło do obiadu,świetny dodatek :) Smacznego życzę!