Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast szpinaku ,takie połączenie to fantazja....Serdecznie Wam polecam:)
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 82
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 210
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 82
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 210
Składniki
Botwinkę umyć ,oczyścić i pokroić na mniejsze części. Na patelni rozgrzać masło ( ja używam) lub inny tłuszcz,wrzucić umytą botwinkę i dusić do miękkości ,to trwa chwila moment...dać do smaku szczyptę kwasku,soli i cukru,oraz zeszkloną cebulkę.Zrobić lekką zasmażkę na łyżce masła i mąki. Całość zasmażyć i podawać na zimno lub ciepło do obiadu,świetny dodatek :) Smacznego życzę!