Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast szpinaku ,takie połączenie to fantazja....Serdecznie Wam polecam:)
Racuchy na kwaśnym mleku z jabłkami to pyszna i prosta propozycja niemal na k...
Odsłon: 1039
Są to tosty, które mają w środku parówkę. Jest to przepyszny przepis i wielu...
Odsłon: 67
Janssons frestelse czyli zapiekanka, której nie można się oprzeć (a przynajmn...
Odsłon: 129
Przepis dnia
Karnawał nieodłącznie kojarzy się z pączkami. Najlepsze są oczywiście te domo...
Odsłon: 42858
Ciasto śnieżny puch to pyszne, lekkie ciasto bez pieczenia, które z pewnością...
Odsłon: 8267
Racuchy na kwaśnym mleku z jabłkami to pyszna i prosta propozycja niemal na k...
Odsłon: 1039
Są to tosty, które mają w środku parówkę. Jest to przepyszny przepis i wielu...
Odsłon: 67
Janssons frestelse czyli zapiekanka, której nie można się oprzeć (a przynajmn...
Odsłon: 129
Przepis dnia
Karnawał nieodłącznie kojarzy się z pączkami. Najlepsze są oczywiście te domo...
Odsłon: 42858
Ciasto śnieżny puch to pyszne, lekkie ciasto bez pieczenia, które z pewnością...
Odsłon: 8267
Składniki
Botwinkę umyć ,oczyścić i pokroić na mniejsze części. Na patelni rozgrzać masło ( ja używam) lub inny tłuszcz,wrzucić umytą botwinkę i dusić do miękkości ,to trwa chwila moment...dać do smaku szczyptę kwasku,soli i cukru,oraz zeszkloną cebulkę.Zrobić lekką zasmażkę na łyżce masła i mąki. Całość zasmażyć i podawać na zimno lub ciepło do obiadu,świetny dodatek :) Smacznego życzę!