Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty i smaczny przepis na dodatek do dan glownych.
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1419
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14937
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 955
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1419
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14937
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 955
Składniki
Ryz gotujemy i odstawiamy do przestydniecia. Patelnie rozgrzewamy na srednim ogniu i wrzucamy olej kokosowy.Czekamy az sie rozpusci i pilnujemy aby sie nie przypalil. W miedzyczasie siekamy kolendre.Na rozgrzany olej wrzucamy kolendre i chwile ja podsmazamy az uwonli aromat.Dodajemy przyprawe kebab-gyros.Wsypujemy ryz i smazymy na wiekszym ogniu.Dosypujemy kukurydze i dodajemy 2 lyzki wody jesli ryz wydaje sie za suchy. Doprawiamy sola i pieprzem do smaku.Serwujemy jako dodatek do dan glownych. Zycze smacznego :)