Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty i smaczny przepis na dodatek do dan glownych.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4713
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12814
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5732
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7225
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4713
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12814
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5732
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7225
Składniki
Ryz gotujemy i odstawiamy do przestydniecia. Patelnie rozgrzewamy na srednim ogniu i wrzucamy olej kokosowy.Czekamy az sie rozpusci i pilnujemy aby sie nie przypalil. W miedzyczasie siekamy kolendre.Na rozgrzany olej wrzucamy kolendre i chwile ja podsmazamy az uwonli aromat.Dodajemy przyprawe kebab-gyros.Wsypujemy ryz i smazymy na wiekszym ogniu.Dosypujemy kukurydze i dodajemy 2 lyzki wody jesli ryz wydaje sie za suchy. Doprawiamy sola i pieprzem do smaku.Serwujemy jako dodatek do dan glownych. Zycze smacznego :)