Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To proste danie łączy w sobie pyszne gotowane brokuły z chrupiącą złotą bułką tarta. Jest to szybki i smaczny dodatek do naszych potraw, czasami łatwe przepisy są najlepsze.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1359
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1359
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
W garnku gotujemy wodę z solą i cukrem. Do gotującej się wody wrzucamy brokuła podzielonego na różyczki. Gotujemy go około 5-8 minut. Ugotowanego odcedzamy.
W miedzy czasie na patelni roztapiamy masło, do którego dodajemy bułkę tartą.
Bułkę smażymy około 3-5 minut, cały czas mieszając, aby stała się chrupiąca i nabrało złotego koloru.
Przecedzony brokuł przekładamy na talerz.
Obsypujemy go usmażoną bułka tarta. Podajemy na gorący. Smacznego !!!
;-D
;-)))