Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatki idealnie podkreślają walory smakowe brokuła.
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1741
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 361
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1741
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 361
Składniki
Brokuła trzeba ugotować. Włożony na osolony wrzątek potrzebuje 3 minuty plus zostawiony jeszcze parę minut w wyłączonym garnku- nie straci koloru. Masło roztarłam z przeciśniętym ząbkiem czosnku. Ugotowanego brokuła można posmarować masłem.
Smacznego :)