Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjny dodatek do dań głównych. Dobrze sprawdza się jako przekąska.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 124
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4281
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11656
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6665
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5535
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13749
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 124
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4281
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11656
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6665
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5535
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13749
Składniki
Brokuły (różyczki) blanszujemy w osłodzonym wrzątku przez 4-5 min. Wyławiamy łyżką cedzakową. Cebulę kroimy w większą kostkę, szklimy na maśle, lekko oprószamy solą i świeżo mielonym czarnym pieprzem. Do cebuli dodajemy różyczki i chwilę (2-3 min) smażymy (cały czas mieszając). Podajemy do dań głównych