Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjny dodatek do dań głównych. Dobrze sprawdza się jako przekąska.
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6502
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2069
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6502
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2069
 
         
         
                Składniki
Brokuły (różyczki) blanszujemy w osłodzonym wrzątku przez 4-5 min. Wyławiamy łyżką cedzakową. Cebulę kroimy w większą kostkę, szklimy na maśle, lekko oprószamy solą i świeżo mielonym czarnym pieprzem. Do cebuli dodajemy różyczki i chwilę (2-3 min) smażymy (cały czas mieszając). Podajemy do dań głównych