Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jadłam różnie przygotowane brukselki ,na słodko,panierowane,na kwaśno lub luzem tak sobie...jednak ta wersja zainspirowała mnie,jest niezmiernie ciekawa i smakowita.Połączenie tej wspaniałej kapustki z drobną żurawiną czy też pestkami granatu,trudno nazwać...jest po prostu fantastycznym pomysłem...który polecam każdemu:)
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 2673
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 307
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9590
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 1019
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 2673
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 307
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9590
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 1019
Składniki
Umyte kapustki te większe podzielić na pół,podlać odrobiną wody ,dodać miód i poddusić 5 min. Dodać pestki z połowy granatu oraz suszoną żurawinę. Pestki dadzą wspaniały chrupiący smak kapustki ,a żurawina doprawi jej smaku swoją słodkością. Wszystko dusimy moment czyli 5 min,doprawiając sokiem i skórką pomarańczy. Podsmażamy i delektujemy się wspaniałaym smakiem.:)
Smacznego życzę!