Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jadłam różnie przygotowane brukselki ,na słodko,panierowane,na kwaśno lub luzem tak sobie...jednak ta wersja zainspirowała mnie,jest niezmiernie ciekawa i smakowita.Połączenie tej wspaniałej kapustki z drobną żurawiną czy też pestkami granatu,trudno nazwać...jest po prostu fantastycznym pomysłem...który polecam każdemu:)
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4471
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5905
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1363
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12696
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4471
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5905
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1363
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12696
Składniki
Umyte kapustki te większe podzielić na pół,podlać odrobiną wody ,dodać miód i poddusić 5 min. Dodać pestki z połowy granatu oraz suszoną żurawinę. Pestki dadzą wspaniały chrupiący smak kapustki ,a żurawina doprawi jej smaku swoją słodkością. Wszystko dusimy moment czyli 5 min,doprawiając sokiem i skórką pomarańczy. Podsmażamy i delektujemy się wspaniałaym smakiem.:)
Smacznego życzę!