Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jadłam różnie przygotowane brukselki ,na słodko,panierowane,na kwaśno lub luzem tak sobie...jednak ta wersja zainspirowała mnie,jest niezmiernie ciekawa i smakowita.Połączenie tej wspaniałej kapustki z drobną żurawiną czy też pestkami granatu,trudno nazwać...jest po prostu fantastycznym pomysłem...który polecam każdemu:)
Przepis dnia
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 78772
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 4302
Osobiście lubię śniadanie na ciepło. Ten przepis to zapewnia oraz dba o to by...
Odsłon: 1844
Przepis dnia
Rzeczywiście ten serniki zawiera tylko 3 składniki, jest bardzo prosty w robi...
Odsłon: 2438
Przepis dnia
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 78772
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 4302
Osobiście lubię śniadanie na ciepło. Ten przepis to zapewnia oraz dba o to by...
Odsłon: 1844
Przepis dnia
Rzeczywiście ten serniki zawiera tylko 3 składniki, jest bardzo prosty w robi...
Odsłon: 2438
Składniki
Umyte kapustki te większe podzielić na pół,podlać odrobiną wody ,dodać miód i poddusić 5 min. Dodać pestki z połowy granatu oraz suszoną żurawinę. Pestki dadzą wspaniały chrupiący smak kapustki ,a żurawina doprawi jej smaku swoją słodkością. Wszystko dusimy moment czyli 5 min,doprawiając sokiem i skórką pomarańczy. Podsmażamy i delektujemy się wspaniałaym smakiem.:)
Smacznego życzę!