Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny dodatek do dań obiadowych.
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 149
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10524
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 833
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 149
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10524
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 833
Składniki
Buraczki dokładnie wyszoruj i ugotuj. Obierz ze skóry i ostudź, następnie zetrzyj na tarce o małych oczkach.
Cebulę pokrój w drobną kostki i podsmaż na maśle, dodaj buraczki i dopraw do smaku solą, pieprzem, cukrem i octem lub sokiem z cytryny.
Całość smaż około 5 minut, na koniec dodaj śmietanę i duś jeszcze chwilę. Podaj na ciepło lub zimno.