Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu świetne są! Nie, że przechwalamy i zachwalamy się…po prostu uwielbiamy <3 I jeszcze bardzo zachęcamy! Pieczcie przy okazji…mogą „stać” kilka dni w lodówce…u nas to nie zdarza się :P więc kilka kilogramów można zawsze w słoiki zrobić.
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2127
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 153
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2127
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 153
Składniki
Buraki obieramy, kroimy w kostkę. Mieszamy z olejem i przyprawami, układamy na blaszce i zapiekamy 40 min w temperaturze 180°C. No i tak zrobiliśmy, i zostało… więc Na rozgrzanym oleju szklimy posiekaną cebulę, dodajemy buraki, posiekany czosnek i sezam. Lekko podsuszamy w occie ryżowym. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.