Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Buraki to nie tylko ćwikła czy barszcz... buraki w sosie własnym to świetny pomysł na dodatek do mięs i innych dań głównych.
Pomaga on między innymi w obniżeniu ciśnienia krwi i posiada właściwości prze...
Odsłon: 2300
Tatar wołowy to danie, którego nikomu nie trzeba przedstawiać. W tym przepisi...
Odsłon: 477
Bardzo pyszna i prosta w przygotowaniu. Robię ją bardzo często i zawsze szybk...
Odsłon: 858
Pączki wyglądają i smakują jak z cukierni . Spróbujcie koniecznie ten przepis
Odsłon: 1250
Tatar wołowy to danie, którego nikomu nie trzeba przedstawiać. W tym przepisi...
Odsłon: 477
Bardzo pyszna i prosta w przygotowaniu. Robię ją bardzo często i zawsze szybk...
Odsłon: 858
Pączki wyglądają i smakują jak z cukierni . Spróbujcie koniecznie ten przepis
Odsłon: 1250
Składniki
Buraki obrać, umyć i pokroić w plasterki. W rondlu rozgrzać olej, podsmażyć cebule pokrojoną w piórka i papryczkę przekrojoną na pół, dodać buraki. Dusić do miękkości, podlewając niedużą ilością wody lub bulionu. Buraki po ugotowaniu powinny być lekko chrupiące. Papryczkę chili wyjąć, doprawić solą i pieprzem. Dodać suszoną żurawinę oraz ocet.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Domowy majonez
Dodatki
Pieczona kalarepa
Dodatki
Dip czosnkowy
Dodatki
Sos pieczarkowy
Domowy majonez
Polecam przepis na smaczny domowy majonez bez konserwantów, który wykonamy w...
Odsłon: 41
Pieczona kalarepa
Pieczona kalarepa to idealna propozycja na drugie śniadanie. Jest niskokalory...
Odsłon: 89