Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki z selera to świetna i nietypowa alternatywa dla klasycznych placków zi...
Odsłon: 2938
Bardzo smaczna ryba smażona. Jeśli nam zostanie, można zrobić z reszty smaczn...
Odsłon: 118
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 5330
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 1756
Placki z selera to świetna i nietypowa alternatywa dla klasycznych placków zi...
Odsłon: 2938
Bardzo smaczna ryba smażona. Jeśli nam zostanie, można zrobić z reszty smaczn...
Odsłon: 118
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 5330
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 1756
Składniki
Kalarepę obrać,umyć i pokroić na cienkie plastry. Pomarańczę umyć,obrać i pokroić na cienkie plastry a sok,który wycieknie w trakcie krojenia zebrać (dodany będzie do sosu)
Plastry kalarepy i pomarańczy rozłożyć na przemian na talerzu. Połączyć składniki sosu dodając pozostały po krojeniu pomarańczy sok i dokładnie wymieszać. Carpaccio posypać posiekaną natką pietruszki i orzechami oraz polać sosem.Smacznego :)