Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1903
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3864
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3630
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 441
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1903
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3864
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3630
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 441
Składniki
Kalarepę obrać,umyć i pokroić na cienkie plastry. Pomarańczę umyć,obrać i pokroić na cienkie plastry a sok,który wycieknie w trakcie krojenia zebrać (dodany będzie do sosu)
Plastry kalarepy i pomarańczy rozłożyć na przemian na talerzu. Połączyć składniki sosu dodając pozostały po krojeniu pomarańczy sok i dokładnie wymieszać. Carpaccio posypać posiekaną natką pietruszki i orzechami oraz polać sosem.Smacznego :)