Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34863
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15115
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34863
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15115
Składniki
Kalarepę obrać,umyć i pokroić na cienkie plastry. Pomarańczę umyć,obrać i pokroić na cienkie plastry a sok,który wycieknie w trakcie krojenia zebrać (dodany będzie do sosu)
Plastry kalarepy i pomarańczy rozłożyć na przemian na talerzu. Połączyć składniki sosu dodając pozostały po krojeniu pomarańczy sok i dokładnie wymieszać. Carpaccio posypać posiekaną natką pietruszki i orzechami oraz polać sosem.Smacznego :)