Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3778
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2139
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5593
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5604
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3778
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2139
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5593
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5604
Składniki
Kalarepę obrać,umyć i pokroić na cienkie plastry. Pomarańczę umyć,obrać i pokroić na cienkie plastry a sok,który wycieknie w trakcie krojenia zebrać (dodany będzie do sosu)
Plastry kalarepy i pomarańczy rozłożyć na przemian na talerzu. Połączyć składniki sosu dodając pozostały po krojeniu pomarańczy sok i dokładnie wymieszać. Carpaccio posypać posiekaną natką pietruszki i orzechami oraz polać sosem.Smacznego :)