Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chińska surówka z białej kapusty to bardzo smaczny, zdrowy i prosty w przygotowaniu dodatek do każdego obiadu, smakuje podobnie do tej z chińskiej restauracji. Przygotowana jest z małej ilości składników co jest jej dodatkowym atutem.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1787
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14359
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19476
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13145
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1787
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14359
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19476
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13145
Składniki
Do małego garnka wlewamy ocet oraz olej, wsypujemy cukier oraz sól i wszystko podgrzewamy stale mieszając do rozpuszczenia się cukru i soli.
Surową kapustę szatkujemy. Obraną marchewkę ścieramy na tarce o dużych oczkach. Do dużej miski wrzucamy poszatkowaną kapustę i marchew, do warzyw wlewamy gorącą zalewę i całość dokładnie razem łączymy. Tak przygotowaną surówkę wstawiamy do lodówki na godzinę aby wszystkie smaki się przegryzły.