Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chińska surówka z białej kapusty to bardzo smaczny, zdrowy i prosty w przygotowaniu dodatek do każdego obiadu, smakuje podobnie do tej z chińskiej restauracji. Przygotowana jest z małej ilości składników co jest jej dodatkowym atutem.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424810
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10647
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336935
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4747
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424810
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10647
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336935
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4747
Składniki
Do małego garnka wlewamy ocet oraz olej, wsypujemy cukier oraz sól i wszystko podgrzewamy stale mieszając do rozpuszczenia się cukru i soli.
Surową kapustę szatkujemy. Obraną marchewkę ścieramy na tarce o dużych oczkach. Do dużej miski wrzucamy poszatkowaną kapustę i marchew, do warzyw wlewamy gorącą zalewę i całość dokładnie razem łączymy. Tak przygotowaną surówkę wstawiamy do lodówki na godzinę aby wszystkie smaki się przegryzły.