Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chińska surówka z białej kapusty to bardzo smaczny, zdrowy i prosty w przygotowaniu dodatek do każdego obiadu, smakuje podobnie do tej z chińskiej restauracji. Przygotowana jest z małej ilości składników co jest jej dodatkowym atutem.
Polecam.
Odsłon: 348
Jeśli szukasz pomysłu na wyjątkowy, domowy obiad, który zachwyci zarówno wygl...
Odsłon: 177
Zapiekanka z łososiem i serkiem wiejskim to prosty pomysł na szybki i odżywcz...
Odsłon: 55
Omlet z warzywami i serkiem wiejskim
Odsłon: 44
Polecam.
Odsłon: 348
Jeśli szukasz pomysłu na wyjątkowy, domowy obiad, który zachwyci zarówno wygl...
Odsłon: 177
Zapiekanka z łososiem i serkiem wiejskim to prosty pomysł na szybki i odżywcz...
Odsłon: 55
Omlet z warzywami i serkiem wiejskim
Odsłon: 44
Składniki
Do małego garnka wlewamy ocet oraz olej, wsypujemy cukier oraz sól i wszystko podgrzewamy stale mieszając do rozpuszczenia się cukru i soli.
Surową kapustę szatkujemy. Obraną marchewkę ścieramy na tarce o dużych oczkach. Do dużej miski wrzucamy poszatkowaną kapustę i marchew, do warzyw wlewamy gorącą zalewę i całość dokładnie razem łączymy. Tak przygotowaną surówkę wstawiamy do lodówki na godzinę aby wszystkie smaki się przegryzły.