Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak chrupiącego i pysznego chleba jeszcze nie jadłam. Szybki i prosty przepis na chleb z rękawa. Chleb wyszedł mięciutki i chrupiący. Przepis jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Chleb można przygotować wieczorem a rano upiec. Pycha
To sałatka z produktów, które zazwyczaj mamy w swojej spiżarni. Jest prosta i...
Odsłon: 335
Proste do przygotowania, efektowne ciasto. Warto przygotować je dzień wcześni...
Odsłon: 4678
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 405
Prażucha to pyszne, tradycyjne danie kuchni polskiej, sprawdzi się jako dodat...
Odsłon: 29467
To sałatka z produktów, które zazwyczaj mamy w swojej spiżarni. Jest prosta i...
Odsłon: 335
Proste do przygotowania, efektowne ciasto. Warto przygotować je dzień wcześni...
Odsłon: 4678
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 405
Prażucha to pyszne, tradycyjne danie kuchni polskiej, sprawdzi się jako dodat...
Odsłon: 29467
Składniki
Wszystkie składniki na chleb mieszamy. Wyrabiamy ciasto i ostawiamy na ok. 30 minut Po tym czasie przekładamy chleb 3 razy. Formujemy końcowy bochenek i nacinamy. Wkładamy do rękawa i szczelnie zamykamy. Odstawiamy na noc. Rano nagrzewamy piekarnik na 230 stopni i pieczemy chleb ok. 40 minut. Po tym czasie można naciąć i piec jeszcze ok. 10 minut. Obejrzyj dokładny film wideo jak go przygotowałam.