Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak chrupiącego i pysznego chleba jeszcze nie jadłam. Szybki i prosty przepis na chleb z rękawa. Chleb wyszedł mięciutki i chrupiący. Przepis jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Chleb można przygotować wieczorem a rano upiec. Pycha
Ziemniaki z marchewką do obiadu to jeden ze sposobów przemycania zdrowia do n...
Odsłon: 183
Propozycja na wykwintny deser z nutą rumu.
Odsłon: 64
Jeden z najlepszych serników
Odsłon: 2912
Kotlety z delikatnego mięsa z piersi kurczaka faszerowane pieczarkami z cebul...
Odsłon: 89
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania. Idealnie spraw...
Odsłon: 96
Kasza jaglana na słodko - to ciekawy i zdrowy pomysł zarówno na śniadanie, ja...
Odsłon: 48
Ziemniaki z marchewką do obiadu to jeden ze sposobów przemycania zdrowia do n...
Odsłon: 183
Propozycja na wykwintny deser z nutą rumu.
Odsłon: 64
Jeden z najlepszych serników
Odsłon: 2912
Kotlety z delikatnego mięsa z piersi kurczaka faszerowane pieczarkami z cebul...
Odsłon: 89
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania. Idealnie spraw...
Odsłon: 96
Kasza jaglana na słodko - to ciekawy i zdrowy pomysł zarówno na śniadanie, ja...
Odsłon: 48
Składniki
Wszystkie składniki na chleb mieszamy. Wyrabiamy ciasto i ostawiamy na ok. 30 minut Po tym czasie przekładamy chleb 3 razy. Formujemy końcowy bochenek i nacinamy. Wkładamy do rękawa i szczelnie zamykamy. Odstawiamy na noc. Rano nagrzewamy piekarnik na 230 stopni i pieczemy chleb ok. 40 minut. Po tym czasie można naciąć i piec jeszcze ok. 10 minut. Obejrzyj dokładny film wideo jak go przygotowałam.