Do góry

Dodatki Przepis na:

Chrzan z powidłami do wędliny

Chrzan z powidłami do wędliny

Autor:

Przepisów i artykułów: 596 Ocena: 10739

Dodano:

Odsłon: 4027

Takie t proste połączenie dwóch składników. Żadne święta nie mogą się obejść bez tego dodatku. Smak jest wyśmienity.

Składniki

  • powidła śliwkowe 3 łyżki
  • chrzan z słoiczka 3 łyżki
  • dowolna wędlina lub pieczone mięso
  • lub jajka na twardo
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. W słoiczku mieszamy powidła z chrzanem.Dobrze jest chwilę odstawić do lodówki do przegryzienia smaków.
    Ilość zwiększamy według potrzeb.
    Podajemy do wędliny , schabu i karku pieczonego.
    Ale ostatnio połączyłam z jajami na twardo z majonezem i szczypiorkiem ,
    i też jest bardzo smaczne.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń