Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie t proste połączenie dwóch składników. Żadne święta nie mogą się obejść bez tego dodatku. Smak jest wyśmienity.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8678
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 606
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8678
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 606
Składniki
W słoiczku mieszamy powidła z chrzanem.Dobrze jest chwilę odstawić do lodówki do przegryzienia smaków. Ilość zwiększamy według potrzeb. Podajemy do wędliny , schabu i karku pieczonego. Ale ostatnio połączyłam z jajami na twardo z majonezem i szczypiorkiem , i też jest bardzo smaczne.