Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto z tego przepisu wychodzi niezwykle sprężyste, przez co nie pęka podczas formowania pierogów. Do jego przygotowania potrzebne są tylko trzy składniki, które każdy z nas ma w domu.
W sezonie warto skorzystać i przygotować coś pysznego z cukinii. Poniżej pomy...
Odsłon: 120
Jest to bardzo apetyczna propozycja obiadu, która jeżeli wcześniej usmażymy w...
Odsłon: 217
W sezonie warto skorzystać i przygotować coś pysznego z cukinii. Poniżej pomy...
Odsłon: 120
Jest to bardzo apetyczna propozycja obiadu, która jeżeli wcześniej usmażymy w...
Odsłon: 217
Składniki
Mąkę przesiej do dużej miski, dodaj oliwę, następnie delikatnym strumieniem wlej wodę.
Za pomocą drewnianej łyżki wymieszaj składniki. Gdy zaczną tworzyć zwartą strukturę, przenieś ciasto na stolnicę i dokończ wyrabianie.
Ciasto, którego nie używasz w danej chwili trzymaj pod miską lub przykryte ścierką kuchenną.