Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na inauguracje sezonu cukiniowego przygotowałam pierwsze własne cukinie oczywiście smażone jak kotlet schabowy.
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 86
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 162
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 752
Polecam, pychota.
Odsłon: 445
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 248
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 86
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 162
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 752
Polecam, pychota.
Odsłon: 445
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 248
Składniki
Cukinię pokroiłam na około 6-7 mm plastry. panierowałam je tak jak schabowe, w bułce, rozkłóconym jaju i bułce tartej. Bułki używam mieszanej z suchej bułki i z suchego chleba.
Smaży się ją z obu stron do zrumienienia i odkłada a na papierowy ręcznik do odsączenia. Soli się po wierzchu.
Smacznego :)