Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na inauguracje sezonu cukiniowego przygotowałam pierwsze własne cukinie oczywiście smażone jak kotlet schabowy.
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17892
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 98
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 2118
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 203
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17892
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 98
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 2118
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 203
Składniki
Cukinię pokroiłam na około 6-7 mm plastry. panierowałam je tak jak schabowe, w bułce, rozkłóconym jaju i bułce tartej. Bułki używam mieszanej z suchej bułki i z suchego chleba.
Smaży się ją z obu stron do zrumienienia i odkłada a na papierowy ręcznik do odsączenia. Soli się po wierzchu.
Smacznego :)