Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na inauguracje sezonu cukiniowego przygotowałam pierwsze własne cukinie oczywiście smażone jak kotlet schabowy.
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 99
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18723
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7174
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30840
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 99
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18723
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7174
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30840
Składniki
Cukinię pokroiłam na około 6-7 mm plastry. panierowałam je tak jak schabowe, w bułce, rozkłóconym jaju i bułce tartej. Bułki używam mieszanej z suchej bułki i z suchego chleba.
Smaży się ją z obu stron do zrumienienia i odkłada a na papierowy ręcznik do odsączenia. Soli się po wierzchu.
Smacznego :)