Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulaszyk cukiniowy jako przekąska lub dodatek do obiadu. Głębia smaku przyprawiona kminem i ziarnami kolendry oraz czosnkiem.
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1241
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 177
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 475
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 74
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1241
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 177
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 475
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 74
Składniki
Na oliwie przesmaża się cukinię i gdy jest prawie gotowa dodaje się posiekany czosnek,i przyprawy i lekko się je przesmaża dla uzyskania aromatu. Gdy czosnek będzie lekko się złocił trzeba dodać obrane i posiekane pomidory. Smaży się do rozpadnięcia się pomidorów- no i żeby czosnek nie był twardawy. Oczywiście całość trzeba przyprawić solą.
Smacznego :)