Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulaszyk cukiniowy jako przekąska lub dodatek do obiadu. Głębia smaku przyprawiona kminem i ziarnami kolendry oraz czosnkiem.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11025
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6325
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5404
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13289
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5049
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11025
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6325
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5404
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13289
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5049
Składniki
Na oliwie przesmaża się cukinię i gdy jest prawie gotowa dodaje się posiekany czosnek,i przyprawy i lekko się je przesmaża dla uzyskania aromatu. Gdy czosnek będzie lekko się złocił trzeba dodać obrane i posiekane pomidory. Smaży się do rozpadnięcia się pomidorów- no i żeby czosnek nie był twardawy. Oczywiście całość trzeba przyprawić solą.
Smacznego :)