Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykwintny dodatek do drugiego dania.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5266
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 834
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11684
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5052
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1295
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5266
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 834
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11684
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5052
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1295
Składniki
Wykonanie: Cukinię pokroić w plastry. Do rondla wlać ½ szklanki wody, zagotować, dodać cukinię i gotować przez 5 minut, odcedzić, dodać posiekany czosnek, cebulę oraz przecier pomidorowy. Dusić przez następne 5 minut, wymieszać z ziołami, przyprawić cynamonem i podawać na przykład do drugiego dania.