Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak podana kapusta często pojawiała się w moim domu rodzinnym. Ja od czasu do czasu przypominam domownikom te smaki, bo naprawdę warto. Polecam.
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1074
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113460
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1514
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1074
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113460
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1514
Składniki
Kapustę drobno poszatkować. Jabłko zetrzeć na tarce i połączyć z kapustą. Skropić sokiem z cytryny. Do garnka nalać wody tylko tyle aby przykryła kapustę. Gotować do miękkości kapusty około 30 minut. Na oleju zeszklić pokrojoną cebulę. Dodać mąkę. Wymieszać. Tak przygotowana zasmażkę wlać do kapusty. Całość wymieszać i gotować jeszcze chwilę. Doprawić solą, pieprzem i cukrem.