Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak podana kapusta często pojawiała się w moim domu rodzinnym. Ja od czasu do czasu przypominam domownikom te smaki, bo naprawdę warto. Polecam.
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 125
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3361
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 54
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 144
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 125
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3361
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 54
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 144
Składniki
Kapustę drobno poszatkować. Jabłko zetrzeć na tarce i połączyć z kapustą. Skropić sokiem z cytryny. Do garnka nalać wody tylko tyle aby przykryła kapustę. Gotować do miękkości kapusty około 30 minut. Na oleju zeszklić pokrojoną cebulę. Dodać mąkę. Wymieszać. Tak przygotowana zasmażkę wlać do kapusty. Całość wymieszać i gotować jeszcze chwilę. Doprawić solą, pieprzem i cukrem.