Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czerwony sos maślany znakomicie pasuje do pieczonych mięs i kaszy. Składa się tylko z trzech składników. Przygotowanie trwa kilka chwil.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 18923
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 19189
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 18923
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 19189
Składniki
Szalotki obrać i pokroić w drobną kostkę.
Do garnka wlać wino i wrzucić szalotki. Gotować na dużym ogniu. Płyn w większości powinien wyparować, tak żeby na dnie była cienka warstwa.
Masło pokroić w kostkę. Wrzucić do garnka i mieszać aż do rozpuszczenia. Do smaku posolić oraz popieprzyć.
Smacznego! :)