Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czerwony sos maślany znakomicie pasuje do pieczonych mięs i kaszy. Składa się tylko z trzech składników. Przygotowanie trwa kilka chwil.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 525
Ciasto jest pyszne. Można powiedzieć też, że zdrowe.
Odsłon: 810
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 1594
Pyszny, szybki i łatwy w przygotowaniu bigos.
Odsłon: 744
Malinowy Puch to ciasto na cienkim biszkopcie, z musem malinowym, herbatnikam...
Odsłon: 10671
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 525
Ciasto jest pyszne. Można powiedzieć też, że zdrowe.
Odsłon: 810
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 1594
Pyszny, szybki i łatwy w przygotowaniu bigos.
Odsłon: 744
Malinowy Puch to ciasto na cienkim biszkopcie, z musem malinowym, herbatnikam...
Odsłon: 10671
Składniki
Szalotki obrać i pokroić w drobną kostkę.
Do garnka wlać wino i wrzucić szalotki. Gotować na dużym ogniu. Płyn w większości powinien wyparować, tak żeby na dnie była cienka warstwa.
Masło pokroić w kostkę. Wrzucić do garnka i mieszać aż do rozpuszczenia. Do smaku posolić oraz popieprzyć.
Smacznego! :)