Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czerwony sos maślany znakomicie pasuje do pieczonych mięs i kaszy. Składa się tylko z trzech składników. Przygotowanie trwa kilka chwil.
Na przyjemny walentynkowy posiłek proponuję fajną tartę z dodatkiem sosu sero...
Odsłon: 128
Przepis dnia
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 461
Kotlety w waflach to oryginalny i smaczny pomysł na obiad, który zaskoczy zar...
Odsłon: 1557
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 6495
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 7755
Na przyjemny walentynkowy posiłek proponuję fajną tartę z dodatkiem sosu sero...
Odsłon: 128
Przepis dnia
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 461
Kotlety w waflach to oryginalny i smaczny pomysł na obiad, który zaskoczy zar...
Odsłon: 1557
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 6495
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 7755
Składniki
Szalotki obrać i pokroić w drobną kostkę.
Do garnka wlać wino i wrzucić szalotki. Gotować na dużym ogniu. Płyn w większości powinien wyparować, tak żeby na dnie była cienka warstwa.
Masło pokroić w kostkę. Wrzucić do garnka i mieszać aż do rozpuszczenia. Do smaku posolić oraz popieprzyć.
Smacznego! :)