Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czerwony sos maślany znakomicie pasuje do pieczonych mięs i kaszy. Składa się tylko z trzech składników. Przygotowanie trwa kilka chwil.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3987
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415606
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2632
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3987
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415606
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2632
Składniki
Szalotki obrać i pokroić w drobną kostkę.
Do garnka wlać wino i wrzucić szalotki. Gotować na dużym ogniu. Płyn w większości powinien wyparować, tak żeby na dnie była cienka warstwa.
Masło pokroić w kostkę. Wrzucić do garnka i mieszać aż do rozpuszczenia. Do smaku posolić oraz popieprzyć.
Smacznego! :)