Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja bardzo szybkiego dodatku do mięsa, kiełbasy, owoców morza, jeśli nie mamy czasu na gotowanie ziemniaków czy ryżu.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13560
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 910
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13560
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 910
Składniki
Odmierzamy wodę i zagotowujemy podczas gdy kroimy papryczkę chili oraz szczypior z cebulkami w drobną kostkę. Dodajemy sól cebulową, oliwę z oliwek. Ja dodałam z dodatkiem oregano. Dodajemy czosnek przepuszczony przez praskę.
Zalewamy wszystko wodą i przykrywamy przykrywką na 15 minut.
Mieszamy dokładnie i podajemy z mięsem, owocami morza lub kiełbasą.