Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ponieważ ja jestem zakochana w pomidorach, więc koniec sezonu wykorzystuję maksymalnie i robię z nich co się tylko da. Taki dip można wykorzystać jako dodatek do kotletów mielonych, schabowych czy pieczeni. Może również stanowić samodzielne danie podane np. z grzanką lub spakowane w pudełko i zabrane do pracy. Jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu i ma fajnie orzeźwiający smak. Polecam :)
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117940
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8343
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3102
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2054
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1514
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117940
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8343
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3102
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2054
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1514
Składniki
Umyte pomidory pokroić w drobną kostkę, odrzucić twarde gniazda nasienne. Cebulę również drobno posiekać. Wymieszać pomidory, cebulę i kolendrę z jogurtem, dodać sól, pieprz i szczyptę cukru do smaku. Odstawić na godzinę do lodówki. Dip podawać posypany świeżym szczypiorkiem.