Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ponieważ ja jestem zakochana w pomidorach, więc koniec sezonu wykorzystuję maksymalnie i robię z nich co się tylko da. Taki dip można wykorzystać jako dodatek do kotletów mielonych, schabowych czy pieczeni. Może również stanowić samodzielne danie podane np. z grzanką lub spakowane w pudełko i zabrane do pracy. Jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu i ma fajnie orzeźwiający smak. Polecam :)
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10627
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3270
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10627
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3270
Składniki
Umyte pomidory pokroić w drobną kostkę, odrzucić twarde gniazda nasienne. Cebulę również drobno posiekać. Wymieszać pomidory, cebulę i kolendrę z jogurtem, dodać sól, pieprz i szczyptę cukru do smaku. Odstawić na godzinę do lodówki. Dip podawać posypany świeżym szczypiorkiem.