Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ponieważ ja jestem zakochana w pomidorach, więc koniec sezonu wykorzystuję maksymalnie i robię z nich co się tylko da. Taki dip można wykorzystać jako dodatek do kotletów mielonych, schabowych czy pieczeni. Może również stanowić samodzielne danie podane np. z grzanką lub spakowane w pudełko i zabrane do pracy. Jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu i ma fajnie orzeźwiający smak. Polecam :)
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 831
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8944
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1321
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10550
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4755
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 831
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8944
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1321
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10550
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4755
Składniki
Umyte pomidory pokroić w drobną kostkę, odrzucić twarde gniazda nasienne. Cebulę również drobno posiekać. Wymieszać pomidory, cebulę i kolendrę z jogurtem, dodać sól, pieprz i szczyptę cukru do smaku. Odstawić na godzinę do lodówki. Dip podawać posypany świeżym szczypiorkiem.