Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo dobre do zup typu ogrkowa do bigosu z młodej kapusty
blacha , nóż, deska piekarnik
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 79
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 809
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2846
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 79
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 809
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2846
Składniki
Bagietkę pokrój na grubsze kromki . Masło wymięszaj z czosnkiem lub czosnkiem granulowanym i ziołami prowansalskimi lub majerankiem do uzyskania ziołowego posmaku. Włóż grzanki do nagrzanego do 150 stopni piekarnika i wysuszaj na chrupko . Smacznego.