Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo dobre do zup typu ogrkowa do bigosu z młodej kapusty
blacha , nóż, deska piekarnik
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5737
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 124
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 135
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 672
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5737
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 124
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 135
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 672
Składniki
Bagietkę pokrój na grubsze kromki . Masło wymięszaj z czosnkiem lub czosnkiem granulowanym i ziołami prowansalskimi lub majerankiem do uzyskania ziołowego posmaku. Włóż grzanki do nagrzanego do 150 stopni piekarnika i wysuszaj na chrupko . Smacznego.