Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest szybkie w wykonaniu i można je użyć nie tylko do makaronu,sałatki ale także do smarowania pieczywa
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1559
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 844
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1559
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 844
Składniki
Liście bazylii i szpinaku umieszczamy w blenderze.Dodajemy oliwę z oliwek,czosnek,migdały i możemy posolić do smaku. Blendujemy wszystko na gładką masę,jeśli pesto wyszło zbyt gęste dodajemy oliwy. Jest pyszne,uwierzcie :) SMACZNEGO!!!