Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chcesz nadać swojemu rosółowi głębi smaku i niepowtarzalnego aromatu? Ewa Wachowicz w 517 odcinku swojego programu „Ewa Gotuje” podzieliła się sekretem przygotowania domowej przyprawy z lubczyku. To prosty sposób na stworzenie naturalnego wzmacniacza smaku, który zastąpi sklepowe mieszanki.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44597
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181940
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 179
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44597
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181940
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 179
Składniki
Liście lubczyku umieścić w mikserze. Posolić. Wlać oliwę i zmiksować. Przełożyć do słoiczka. Zakręcić i schować do lodówki.