Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chcesz nadać swojemu rosółowi głębi smaku i niepowtarzalnego aromatu? Ewa Wachowicz w 517 odcinku swojego programu „Ewa Gotuje” podzieliła się sekretem przygotowania domowej przyprawy z lubczyku. To prosty sposób na stworzenie naturalnego wzmacniacza smaku, który zastąpi sklepowe mieszanki.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 60
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2510
Polecam.
Odsłon: 459
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 679
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2003
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 60
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2510
Polecam.
Odsłon: 459
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 679
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2003
Składniki
Liście lubczyku umieścić w mikserze. Posolić. Wlać oliwę i zmiksować. Przełożyć do słoiczka. Zakręcić i schować do lodówki.