Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chcesz nadać swojemu rosółowi głębi smaku i niepowtarzalnego aromatu? Ewa Wachowicz w 517 odcinku swojego programu „Ewa Gotuje” podzieliła się sekretem przygotowania domowej przyprawy z lubczyku. To prosty sposób na stworzenie naturalnego wzmacniacza smaku, który zastąpi sklepowe mieszanki.
Przepis dnia
Ryba i cytryna tworzą niezwykle zgrany duet, który bardzo często gości w moje...
Odsłon: 1015
Jesienna rozgrzewająca potrawa. To chili szybko się gotuje i jest przepyszne....
Odsłon: 173
Duża micha sałatki brokułowej z drobnym makaronem, kurczakiem curry i warzywa...
Odsłon: 413
Przepis dnia
Ryba i cytryna tworzą niezwykle zgrany duet, który bardzo często gości w moje...
Odsłon: 1015
Jesienna rozgrzewająca potrawa. To chili szybko się gotuje i jest przepyszne....
Odsłon: 173
Duża micha sałatki brokułowej z drobnym makaronem, kurczakiem curry i warzywa...
Odsłon: 413
Składniki
Liście lubczyku umieścić w mikserze. Posolić. Wlać oliwę i zmiksować. Przełożyć do słoiczka. Zakręcić i schować do lodówki.