Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótki film jak przygotować domowy majonez.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68413
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2030
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68413
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2030
Składniki
Żółtko jajka roztrzepujemy blenderem powoli dolewając olej. Należy uważać aby nie dodać naraz zbyt dużej ilości oleju, gdyż może nam się zważy. Jak majonez uzyska konsystencję masła dodać przyprawy do smaku.