Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nic nie zastapi domowego sosu waniliowego, który sklada sie z samych naturalnych skladników. Jego dodatkowa zaleta jest fakt, ze po dodaniu skrobi uzyskamy smaczny budyn waniliowy.
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 3961
Kruche i mocno maślane ciasteczka kakaowe z kawałkami białej czekolady. Bardz...
Odsłon: 140
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 556
Ciasto smakuje rewelacyjnie i pięknie wygląda. Masa jogurtowa zrobiona jest z...
Odsłon: 353
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 3961
Kruche i mocno maślane ciasteczka kakaowe z kawałkami białej czekolady. Bardz...
Odsłon: 140
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 556
Ciasto smakuje rewelacyjnie i pięknie wygląda. Masa jogurtowa zrobiona jest z...
Odsłon: 353
Składniki
Wyskrobac ziarenka z laski wanilii, gotowac smietane z cukrem, z ziarenkami i laska wanilii przez 5 minut na malym ogniu. Wymieszac zóltka z pozostalym cukrem w rondlu na goracej plycie, stopniowo dodawac gorąca smietane, az powstanie kremowy sos waniliowy. Jesli dodamy do goracego sosu skrobie, uzyskamy smaczny budyn waniliowy.