Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nic nie zastapi domowego sosu waniliowego, który sklada sie z samych naturalnych skladników. Jego dodatkowa zaleta jest fakt, ze po dodaniu skrobi uzyskamy smaczny budyn waniliowy.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 991
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 119
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2171
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4183
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 991
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 119
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2171
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4183
Składniki
Wyskrobac ziarenka z laski wanilii, gotowac smietane z cukrem, z ziarenkami i laska wanilii przez 5 minut na malym ogniu. Wymieszac zóltka z pozostalym cukrem w rondlu na goracej plycie, stopniowo dodawac gorąca smietane, az powstanie kremowy sos waniliowy. Jesli dodamy do goracego sosu skrobie, uzyskamy smaczny budyn waniliowy.