Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna, aksamitna, pyszna. Z młodymi ziemniaczkami idealna.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326129
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12000
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16612
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5350
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326129
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12000
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16612
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5350
Składniki
Kapustę szatkujemy, wrzucamy do garnka, dodajemy startą na tarce o grubych oczkach marchew, ziele angielskie i liście laurowe. Zalewamy wszystko bulionem i dusimy do miękkości kapusty.
Kiedy kapusta zmięknie wówczas dodajemy do niej cukier, śmietanę i koperek. Mieszamy i doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy zaraz po przygotowaniu najlepiej z młodymi ziemniakami. Smacznego !!!
;-D
;-)))
;-d