Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna, aksamitna, pyszna. Z młodymi ziemniaczkami idealna.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1370
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1259
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 303
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1370
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1259
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 303
Składniki
Kapustę szatkujemy, wrzucamy do garnka, dodajemy startą na tarce o grubych oczkach marchew, ziele angielskie i liście laurowe. Zalewamy wszystko bulionem i dusimy do miękkości kapusty.
Kiedy kapusta zmięknie wówczas dodajemy do niej cukier, śmietanę i koperek. Mieszamy i doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy zaraz po przygotowaniu najlepiej z młodymi ziemniakami. Smacznego !!!
;-D
;-)))
;-d