Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna, aksamitna, pyszna. Z młodymi ziemniaczkami idealna.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3837
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414693
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2387
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3837
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414693
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2387
Składniki
Kapustę szatkujemy, wrzucamy do garnka, dodajemy startą na tarce o grubych oczkach marchew, ziele angielskie i liście laurowe. Zalewamy wszystko bulionem i dusimy do miękkości kapusty.
Kiedy kapusta zmięknie wówczas dodajemy do niej cukier, śmietanę i koperek. Mieszamy i doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy zaraz po przygotowaniu najlepiej z młodymi ziemniakami. Smacznego !!!
;-D
;-)))
;-d