Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie było robione jakiś czas temu ale myślę ,że jeszcze zdążycie zrobić ,serdecznie polecam:)
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15060
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15060
Składniki
Kapustę pokroić na ćwiartki,umyć i poszatkować. Boczek pokrojony w kostkę zrumienić na łyżce smalcu. Dodać cebulę pokrojoną w kostkę również ją zeszklić wraz z boczkiem Dodawać stopniowo poszatkowaną kapustę,posolić i podlewać odrobiną wody by kapusta puściła soki. Kiedy damy już całą kapustę dusimy pod przykryciem pół godz.po tym czasie odkrywamy i zasmażamy do odparowania wody. Kiedy kapustka robi się lekko rumiana dodać posiekany koperek,doprawić do smaku pieprzem,solą jeśli jest taka potrzeba no i dodać maggi,ja bardzo lubię więc daję soli mniej a więcej maggi. Smacznego życzę!