Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie było robione jakiś czas temu ale myślę ,że jeszcze zdążycie zrobić ,serdecznie polecam:)
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1536
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231940
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5045
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1536
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231940
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5045
Składniki
Kapustę pokroić na ćwiartki,umyć i poszatkować. Boczek pokrojony w kostkę zrumienić na łyżce smalcu. Dodać cebulę pokrojoną w kostkę również ją zeszklić wraz z boczkiem Dodawać stopniowo poszatkowaną kapustę,posolić i podlewać odrobiną wody by kapusta puściła soki. Kiedy damy już całą kapustę dusimy pod przykryciem pół godz.po tym czasie odkrywamy i zasmażamy do odparowania wody. Kiedy kapustka robi się lekko rumiana dodać posiekany koperek,doprawić do smaku pieprzem,solą jeśli jest taka potrzeba no i dodać maggi,ja bardzo lubię więc daję soli mniej a więcej maggi. Smacznego życzę!