Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie było robione jakiś czas temu ale myślę ,że jeszcze zdążycie zrobić ,serdecznie polecam:)
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 966
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 425
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 166
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2699
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 966
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 425
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 166
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2699
Składniki
Kapustę pokroić na ćwiartki,umyć i poszatkować. Boczek pokrojony w kostkę zrumienić na łyżce smalcu. Dodać cebulę pokrojoną w kostkę również ją zeszklić wraz z boczkiem Dodawać stopniowo poszatkowaną kapustę,posolić i podlewać odrobiną wody by kapusta puściła soki. Kiedy damy już całą kapustę dusimy pod przykryciem pół godz.po tym czasie odkrywamy i zasmażamy do odparowania wody. Kiedy kapustka robi się lekko rumiana dodać posiekany koperek,doprawić do smaku pieprzem,solą jeśli jest taka potrzeba no i dodać maggi,ja bardzo lubię więc daję soli mniej a więcej maggi. Smacznego życzę!